Vi sammenligner priser og produkter

Med den vanvittige stigning i ransomware-angreb, malware, brud på datasikkerhed og andre cyber-sikkerhedstrusler, har internetsikkerhed og antivirusprogrammer aldrig været vigtigere end i dag. Men lige at finde den perfekte løsning til dine behov kan være ret forvirrende og tidskrævende.

Vi har researchet og undersøgt for dig. Alle udbydere af antivirusprogrammer på vores websted er blevet testet af de førende tredjeparts antiviruslaboratorier og af vores egne redaktører. Vi har indsamlet, opsummeret og præsenteret disse oplysninger for dig i den brugervenlige top-10-liste ovenfor, så du nemt kan vurdere og vælge det program, som passer til netop dine behov.

Vores samlede vurdering er baseret på resultater inden for følgende nøgleområder: Sikkerhed og beskyttelse, påvirkning af systemressourcer, brugervenlighed, værdi for pengene, ekstra funktioner og enhedskompatibilitet.

Sammenligningstabellen nedenfor giver et overblik over disse nøglekriterier for de forskellige antivirusprodukter, som vi anbefaler på vores websted.